За нас

ХЕЛМЕД БЪЛГАРИЯ

 

НАДЕЖДНИЯТ МЕДИЦИНСКИ ДИСТРИБУТОР

 

Helmed Bulgaria

 

ЗА НАС

 

Хелмед България е доставчик и търговец на едро на медицински изделия и консумативи за България и ЕС.

Ние предлагаме индивидуални решения за регулярни доставки на медицински изделия и лекарства. Ние Ви помагаме във всяка една стъпка от процеса – от запитване до следпродажбено обслужване.

 • Базирани в България
 • Над 20 години опит и експертиза в здравната индустрия
 • Партньори от целия свят: ЕС, Китай, Индия, Турция, Малайзия и други
 • Вносител и търговец на медицински изделия, консумативи и фармацевтични продукти
 • Лицензирана и сертифицирана фирма за търговия с медицински изделия и фармацевтични продукти
 • Изключителен и оторизиран дистрибутор на медицински продукти
 • Три стратегически локации в България: София, Пловдив и Варна

 

 

Търговец на едро на медицински изделия

 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

 

Отлично съотношение цена-качество, което да отговаря на нуждите на нашите клиенти. Ние внимателно избираме най-добрите медицински производители и партньори в световен мащаб. Нашата цел е да намерим оптимален баланс между качество и цена, за да задоволим очакванията на нашите клиенти.

 • Игли и спринцовки
 • Хранителни добавки
 • Гел за ултразвук и ЕКГ
 • Хигиенни консумативи
 • Превързочни материали
 • Фармацевтични продукти
 • Професионални дезинфектанти
 • Лични предпазни средства (ЛПС)
 • Общи медицински консумативи (ОМК)
 • Инфузионни и Трансфузионни системи
 • Хемодиализа: Медицински консумативи
 • Неврохирургия: Гръбначна стабилизация
 • Системи за Вертебропластика и Кифопластика
 • Решения за Ортопедични травми: Системи и Импланти
 • Управление на Диабет: CGM Системи и Инсулинови пач помпи

 

 

МИСИЯ

 

В Хелмед България се ангажираме да доставяме висококачествени медицински изделия на здравни специалисти и заведения в цяла България и Европейския съюз. С над 20 години опит в индустрията, ние сме изградили репутация за предлагане на продукти с отлично съотношение цена-производителност, които се доставят от сертифицирани производители.

 

Нашата мисия е да подобрим резултатите за пациентите и да подобрим цялостното качество на здравеопазването чрез предоставяне на надеждни, безопасни и ефективни медицински изделия. Стремим се да надминем очакванията на нашите клиенти, като предоставяме изключително обслужване, навременни доставки и конкурентни цени.

 

Като отговорен член на здравната индустрия, ние сме посветени на спазването на най-високите етични и регулаторни стандарти във всички наши операции. Даваме приоритет на безопасността и благосъстоянието на нашите клиенти, служители и заинтересовани страни и се ангажираме да насърчаваме дългосрочни взаимоотношения, основани на доверие и взаимно уважение.

 

С фокус върху иновациите и непрекъснатото усъвършенстване, ние непрекъснато търсим нови начини да отговорим на развиващите се нужди на здравната индустрия. Оставайки в челните редици на технологичния напредък и индустриалните тенденции, ние се стремим да останем доверен партньор на нашите клиенти за години напред.

 

 

ВИЗИЯ

 

Нашата визия в Хелмед България е да бъдем водещ доставчик на висококачествени и достъпни медицински изделия в България и Европейския съюз. Ние се стремим да бъдем признати като доверен партньор и съветник на здравните специалисти, предлагайки иновативни решения, които подобряват резултатите за пациентите и подобряват цялостното качество на здравните грижи.

 

Ние се стремим непрекъснато да разширяваме нашето продуктово портфолио, снабдявайки се с най-новите и най-модерни медицински изделия от сертифицирани производители по целия свят. Използвайки нашата експертиза и опит, ние се стремим да предоставим изключително обслужване, конкурентни цени и навременни доставки на нашите клиенти.

 

Ние си представяме бъдеще, в което здравните специалисти и заведения могат да разчитат на нас, за да осигурим най-добрите в класа си медицински устройства и оборудване, което им позволява да предоставят най-високите стандарти на грижи на своите пациенти. Ние се стремим да бъдем отговорен и етичен член на здравната индустрия, като непрекъснато се стремим да подобряваме нашите операции и да предоставяме стойност на всички наши заинтересовани страни.

 

Докато продължаваме да растем и да се развиваме, ние оставаме ангажирани с нашите основни ценности като почтеност, иновации, качество и удовлетвореност на клиентите. Нашата визия е да бъдем компания, на която здравните специалисти и заведения се доверяват и на която разчитат за нуждите си от медицински изделия, сега и в бъдеще.

 

 

ЦЕННОСТИ

 

Хелмед България се ангажира да поддържа следните основни ценности във всички наши операции:

 1. Почтеност: Ръководим с най-високи етични стандарти, като винаги се отнасяме към нашите клиенти, служители и заинтересовани страни с честност, прозрачност и уважение.
 2. Качество: Ние сме посветени на доставянето на най-висококачествени медицински изделия и оборудване на нашите клиенти, като гарантираме, че отговарят на най-строгите регулаторни стандарти и най-добрите практики в индустрията.
 3. Иновации: Ние непрекъснато търсим нови и по-добри начини да подобрим нашите операции, продукти и услуги, като използваме най-новите технологии и практики в индустрията.
 4. Удовлетвореност на клиентите: Ние даваме приоритет на нуждите на нашите клиенти, надхвърляйки се, за да предоставим изключително обслужване, навременни доставки и конкурентни цени.
 5. Отзивчивост: Ние бързо реагираме на нуждите и обратната връзка на нашите клиенти, като адаптираме нашите операции и предложения, за да отговорим на техните променящи се изисквания.
 6. Отговорност: Ние поемаме отговорност за нашите действия и решения, като се държим отговорни за изпълнението на нашите обещания и изпълнение на нашите ангажименти.
 7. Непрекъснато усъвършенстване: Ние възприемаме култура на непрекъснато учене и усъвършенстване, като винаги се стремим да подобряваме нашите знания, умения и операции, за да обслужваме по-добре нашите клиенти и заинтересовани страни.

 

Тези ценности формират основата на нашата фирмена култура и ни ръководят във всичко, което правим, от снабдяването и разпространението на медицински изделия до изграждането на дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти и заинтересовани страни.

 

 

СЕРТИФИЦИРАН ДИСТРИБУТОР

 

Хелмед България е сертифициран Търговец на едро с медицински продукти и лекарства по ISO 9001:2015. Фирмата отговаря на най-новите изисквания на Международната организация по стандартизация. Обхватът на сертифицирането е търговия на едро с медицински продукти и лекарства.

 

Нашата политика по качество е насочена към пълно удовлетворение на клиентите и заинтересованите страни, както и непрекъснато подобряване на извършваните дейности и процеси, съобразени с качеството на предлаганите продукти и предоставяните услуги.

 

ISO 9001:2015 Medical Devices

 

Заяви оферта

Свържи се с нас или се абонирай по-долу за седмичните ни предложения.

 

Поръчай онлайн

Поръчай онлайн с бърза и лесна доставка.