Всички Категории
Каталог

За нас

 

ХЕЛМЕД БЪЛГАРИЯ

Надеждният доставчик на медицински изделия

 

Хелмед България ЕООД е вносител, търговец на едро и доставчик на медицински изделия и консумативи в България и Европейския съюз. Предлагаме ефективни решения за периодични доставки на медицински изделия и медикаменти. От Вашето запитване до следпродажбеното обслужване, ще се погрижим за всяка стъпка от процеса на снабдяване.

 • Експертиза: Над 23 години опит в здравеопазването
 • Три стратегически локации в България: София, Пловдив и Варна
 • Вносител и търговец на едро: Медицински изделия, консумативи и фармацевтични продукти
 • Глобално партньорство: Европейски съюз, Китай, Индия, Турция, Египет, Малайзия и други
 • ISO 9001:2015: Лицензирана и сертифицирана фирма за търговия на едро с медицински изделия и медикаменти
 • Екслузивен: Оторизиран дистрибутор на медицински продукти

 

ЦЕЛИ

 

Отлично съотношение цена-качество, което да отговаря на нуждите на нашите клиенти. Ние внимателно избираме най-добрите производители и партньори в световен мащаб. Нашата основна цел е оптимален баланс между качество и цена, за да задоволим очакванията на нашите клиенти за категориите медицински изделия и продукти:

 • Игли и Спринцовки
 • Инфузия и Трансфузия
 • Превързочни материали
 • Вертебропластика и Кифопластика
 • Ортопедични Системи и Импланти
 • Лични Предпазни Средства (ЛПС)
 • Санитарно-Хигиенни Консумативи
 • Общи Медицински Консумативи (ОМК)
 • Фармацевтични Продукти/Медикаменти
 • Нефрология: Консумативи за Хемодиализа
 • Неврохирургия: Гръбначна стабилизация
 • Диабет: Системи за мониторинг на глюкоза и управление на инсулин
 • Професионални дезинфектанти и биоциди
 • Хранителни добавки
 • ЕКГ/ЕЕГ продукти

 

МИСИЯ

 

В Хелмед България се ангажираме да доставяме висококачествени медицински изделия на здравни заведения и специалисти в цяла България и Европейския съюз. С дългогодишен опит в индустрията и изградена репутация, доставяме продукти с отлично съотношение цена-производителност от сертифицирани производители.

 

Нашата мисия е да подобрим качеството на живот за пациентите и цялостното качество на здравеопазването чрез предоставяне на надеждни, безопасни и ефективни медицински изделия. Като отговорен член на здравната индустрия, ние сме посветени на спазването на най-високите етични и регулаторни стандарти във всички наши дейности.

 

Даваме приоритет на безопасността и благосъстоянието на нашите клиенти, служители и заинтересовани страни и се ангажираме да насърчаваме дългосрочни взаимоотношения, основани на доверие и взаимно уважение. С фокус върху иновациите и непрекъснатото усъвършенстване, ние непрекъснато търсим нови начини да отговорим на развиващите се нужди на здравната индустрия.

 

ВИЗИЯ

 

Нашата визия е да осигуряваме най-добрите в класа си медицински изделия и оборудване, което да позволява на здравните специалисти и заведения да предоставят най-високите стандарти на грижи на своите пациенти. Ние сме отговорен и етичен член на здравната индустрия, като непрекъснато се стремим да подобряваме предлаганите от нас продукти и услуги, както и да предоставяме стойност на всички наши заинтересовани страни.

 

Като водещ доставчик на висококачествени и достъпни медицински изделия в България, продължаваме да сме доверен партньор и съветник на здравните специалисти, предлагайки изпитани решения, които подобряват резултатите и качеството на здравните грижи.

 

Непрекъснато разширяваме продуктовото портфолио, снабдявайки се с най-новите и най-модерни медицински изделия от сертифицирани производители от целия свят. Използвайки нашата експертиза и опит, ние предоставяме изключително обслужване, конкурентни цени и навременни доставки на нашите клиенти.

 

ЦЕННОСТИ

 

Хелмед България поддържа следните основни ценности:

 1. Почтеност: Ръководим с най-високи етични стандарти, като винаги се отнасяме към нашите клиенти, служители и заинтересовани страни с честност, прозрачност и уважение.
 2. Качество: Ние сме посветени на доставянето на най-висококачествени медицински изделия и оборудване на нашите клиенти, като гарантираме, че отговарят на най-строгите регулаторни стандарти и най-добрите практики в индустрията.
 3. Иновации: Ние непрекъснато търсим нови и по-добри начини да подобрим нашите операции, продукти и услуги, като използваме най-новите технологии и практики в индустрията.
 4. Удовлетвореност на клиентите: Ние даваме приоритет на нуждите на нашите клиенти, за да предоставим изключително обслужване, навременни доставки и конкурентни цени.
 5. Отзивчивост: Ние бързо реагираме на нуждите и обратната връзка на нашите клиенти, като адаптираме нашите дейности и предложения, за да отговорим на техните променящи се изисквания.
 6. Отговорност: Ние поемаме отговорност за нашите действия и решения.
 7. Непрекъснато усъвършенстване: Ние възприемаме култура на непрекъснато учене и усъвършенстване, като винаги се стремим да подобряваме нашите знания, умения и процеси, за да обслужваме по-добре нашите клиенти и заинтересовани страни.

 

Тези ценности формират основата на нашата култура и ни ръководят във всичко, което правим - от снабдяването и разпространението на медицински изделия до изграждането на дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти и заинтересовани страни.

 

СЕРТИФИЦИРАН ТЪРГОВЕЦ НА ЕДРО

 

Хелмед България е сертифициран търговец на едро с медицински изделия и медикаменти по Системата за управление на качеството ISO 9001:2015. Нашата политика по качество е насочена към пълно удовлетворение на клиентите и заинтересованите страни, както и непрекъснато подобряване на извършваните дейности и процеси, съобразени с качеството на предлаганите продукти и предоставяните услуги.

 

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 Medical Devices

 

Заяви оферта

Свържи се с нас или се абонирай по-долу за седмичните ни предложения.

 

Поръчай онлайн

Поръчай онлайн с бърза и лесна доставка.