Сензор за кръвна захар (1 бр.) и Трансмитер Medtrum A7+

 • Производител: Medtrum
+ -
600,00 лв. 579,90 лв.
Характеристики
Характеристики

 Medtrum A7+ Touchcare е последен модел на Medtrum за продължително глюкозно мониториране с удължен живот на сензора, трансмитер за многократна употреба и удобно мобилно приложение за следене на кръвната захар.

 

ВСИЧКО, КОЕТО ТИ Е НЕОБХОДИМО

 • 1 брой глюкозен сензор, с живот до 14 дни. Можете да поръчате допълнителни сензори по всяко време.
 • 1 брой трансмитер за многократна употреба с USB кабел за зареждане.
 • 1 брой кърпички с алкохол
 • 1 брой лепенки за допълнителна защита 10х10
 • Мобилно приложение, което получава информацията от трансмитера и следи нивото ти на кръвна захар в реално време. 
 • Детайлна инструкция за употреба, както и видео урок за поставяне с български субтитри (виж по-долу).

Сензор за продължително измерване на кръвна захар Medtrum A7+ TouchCare 

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО УСТРОЙСТВО  

 • Малък, почти незабележим сензор с трансмитер, който следи нивата ти на кръвна захар в продължение на две седмици, без прекъсване.
 • Подходящ за диабет тип 1 и 2.
 • Водоустойчива, дишаща и щадяща кожата лепенка на сензора.
 • Трансмитер за многократна употреба с 1 година гаранция.
 • USB кабел за зареждане на трансмитера.
 • Висок IPX8 стандарт за водоустойчивост на сензора и трансмитера - до 2,5 метра дълбочина и до 60 минути.

 сензор за измерване на кръвна захар

УЛЕСНЯВА ЖИВОТА ТИ

 • Професионален безкръвен глюкомер
 • Показва ти нивата на кръвна захар директно на твоя телефон във всеки един момент.
 • Известява те при ниски или високи нива на кръвна захар.
 • Безболезнен за поставяне, минимално инвазивен сензор, без постоянно убождане.
 • Избираш къде да го поставиш - в коремната област или на ръката си.

 

 

БЪДИ СВЪРЗАН

 • Bluetooth предаване на информацията от трансмитера към телефона ти.

 • С мобилното приложение Medtrum EasySense mmol/L измерваш нивата на кръвна захар в реално време и се възползваш от още много функции, сред които статистики, средни стойности и тенденции за зададен период от време, водене на дневник, персонализирани настройки и други.

 

 • С мобилното приложение Medtrum EasyFollow mmol/L могат (с твое разрешение) твоите близки или ендокринолог да следят нивата ти на кръвна захар от разстояние!

 

 iWatch Medtrum CGM измерване на кръвна захар

 

ЛЕСЕН ЗА ПОСТАВЯНЕ 

  

 

Видео инструкция за поставяне на A7+ TouchCare сензор за продължително измерване на глюкоза.

 

 

Моля, включете субтитрите на български език:

 

 

 

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ и ЧЗВ

 

1. Системата за продължително глюкозно мониториране (ПГМ) използва минимално инвазивен електрохимичен сензор, който се вкарва почти безболезнено под кожата, за да измерва нивата на кръвната захар в интерстициалната течност за продължителен период от време.

 

2. Сензорът и трансмитерът са неразделна част от системата. След поставяне на сензор за кръвна захар, в леглото на сензора се поставя и трансмитер. Трансмитерът излъчва нискочестотен сигнал за предаване на данни за кръвната захар към Вашият смартфон. Вашият смартфон играе ролята на четец, през който наблюдавате нивата на кръвна захар, посредством мобилно приложение.

 

3. С тази система получавате жизненоважни данни и статистики за нивата на кръвната Ви захар в реално време. Вместо да разчитате само на обикновен глюкомер, със сензор за кръвна захар можете да следите какво се случва денонощно през Вашия телефон без да се налага постоянно да се убождате.

 

4. Системата за продължително глюкозно мониториране (ПГМ) изисква обучение, което цели да Ви запознае изцяло със системата с цел предотвратяване на технически проблем или дефекти в следствие на неправилно поставяне на сензора върху тялото.

 

5. Сензорът за кръвна глюкоза е медицинско устройство за еднократна употреба. Сензорът трябва да бъде заменен с нов след употреба и не може да се използва повторно. При внимателна и правилна употреба, сензорът за кръвна захар може да издържи и над 14 дни.

 

6. Трансмитерът за продължително следене на кръвна захар може да се зарежда и използва многократно. При нормални обстоятелства и пълен заряд на батерията може да се използва непрекъснато в продължение на 15-20 дни. Препоръчваме трансмитерът да се зарежда напълно преди всяка смяна на сензор за кръвна захар.

 

7. Поставянето на сензор за кръвна захар се извършва задължително на определените места в инструкцията за употреба и за които важи гаранцията на системата. Сензорът за кръвна захар се нуждае от поне 5мм подкожна мазнина на подходящо място за поставяне, за да функционира правилно. Зоните за поставяне на сензор за кръвна захар са около коремната област, отляво или отдясно на пъпа, или горната задна част на ръката, под рамото. Преди поставяне дезинфекцирайте кожата на мястото на поставяне на сензора.

 

8. ПГМ системата е подходяща за лица над 2-годишна възраст. Системата е подходяща за ползване и от бременни жени.

 

9. Хелмед България предоставя всички нужни материали за обучение на своите клиенти преди поставяне на ПГМ системата. Гаранционният срок на трансмитер Medtrum A7+ Touchcare е 1 година след закупуване. Гаранционният срок на сензор за кръвна захар Medtrum A7+ Touchcare е 7 дни след поставяне. Препоръчваме да подсигурявате сензорът с допълнителна лепенка, която е включена в комплекта (можете да поръчате още от ТУК.) 

 

Хелмед България не носи отговорност и не гарантира замяна без поставянето на допълнителна лепенка и/или при обстоятелства извън нашият контрол, например разместен/разлепен сензор поради невнимание или неспазване на препоръките. 

 

10. Хелмед България ЕООД не може да се ангажира с определен времеви период, за който да гарантира правилното функциониране на сензорът за кръвна захар. Хелмед България не носи отговорност за неправилно функциониране на сензор за кръвна захар след изтичане на гаранционния период, поради многобройните фактори, който настъпват извън прекия контрол и наблюдение на компанията. Примери за такива фактори са разместване и/или отлепване на сензора в следствие на невнимание или прекомерна физическа активност, които могат да влошат или преустановят работата на сензора. Хелмед България не носи отговорност при неправилно поставен сензор или сензор, който бива разместен/отлепен в следствие на неправилно поставяне или неправилна употреба. Поставянето на сензор извън препоръчителните зони води до нарушаване на гаранцията на продукта. Освен правилно поставяне, трябва да предпазвате внимателно сензорът за кръвна захар от външни влияния като: разместване и/или разлепване на сензора в следствие на физическа активност или поради невнимание, възпрепятстване на сигнала и други.

 

 

Имаш още въпроси?

 

Свържи се с нас.