Условия за доставка

Добре дошли в секцията "Условия за доставка" на онлайн магазин за медицински консумативи Хелмед.   

 

Молим да се запознаете с условията на Хелмед България ЕООД по-долу:  

 

1. Срокът за доставка е до 3 работни дни от датата на Вашата поръчка.

Вашата поръчка ще бъде потвърдена след позвъняване на предоставения от Вас телефонен номер или с променен статус във Вашия личен профил в онлайн магазина.

 

2. Потвърждаване на поръчки се извършва в рамките на работния ден от понеделник до петък между 9:30 и 17:00, изключвайки почивни дни и официални празници.

 

3. Поръчки потвърдени до 15:00 се изпращат на същия ден, при условие че поръчаните от Вас артикули са налични. Вече направена поръчка може да бъде отказана по телефона в рамките на един час.

 

4. При недостатъчна наличност за определен артикул или артикули, Хелмед България запазва правото си да удължи срокът за доставка след взаимно съгласие между двете страни.

 

5. Всички пратки се изпращат с опция предглед.

 

6. Рекламация на поръчки или информиране относно липси/загуби се декларират ЕДИНСТВЕНО В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРИЕР или В ОФИС НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА.

 

7. Медицинските артикули и консумативи, поръчани от www.helmed.bg се получават чрез:

- Куриер по Ваш избор 

- Лично предаване в наш офис (Позвънете за повече информация)

 

8. Плащането на поръчката може да се извърши по следните начини:

- с наложен платеж при доставка

- по банков път

- на място в наш офис.

 

Стока, подлежаща на замяна или връщане, се изпраща от клиента на адрес: Хелмед България ЕООД, бул. Тодор Александров 179, бл. 79, между вх. В и Г

 

10. Доставки по куриер се извършват с фирми "Спиди" АД и „Еконт Експрес” ООД. 

Онлайн магазин Хелмед изчислява автоматично стойността на доставка при правилно въведени данни (адрес или офис на посочения куриер). За правилно въвеждане, моля  изчакайте да зареди модулът след като посочите желания от Вас куриер, за да въведете Вашия адрес или удобен за Вас офис на куриер за доставка.

При наличието на проблем с връзката с модулите на Спиди и Еконт се показва ориентировъчна стойност за доставка от 7.90 лв. Моля да ни извините за неудобството в такъв случай. 

 

11. Доставката е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 100 лева.

 

12. КУРИЕРСКА ДОСТАВКА В СОФИЯ и СТРАНАТА:

 

12.1. Доставка чрез "Спиди" АД до офис или до адреса, указан при заявката. Доставки не се извършват в събота, неделя и официални празници.

 

Срок на доставка: един работен ден или съгласно график за обслужване за по-малки населени места.

 

12.2. Доставка чрез „Еконт Експрес” ООД до офис, указан при заявката. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. 

 

12.3 Срок на доставка: 

- за селища с офис на Еконт - до 3 работни дни, при възможност (за потвърдена поръчка до 15:00) се изпраща в същия работен ден.

- за селища без офис на Еконт - съгласно график за обслужване или до 3 дни, ако селището не е включено в график.  

 

13. ВАЖНО! ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ ПРАТКАТА СИ ПРЕД КУРИЕРА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ. Хелмед България не носи отговорност за нарушен търговски вид, щети или липси настъпили по време на транспортиране!